Daily digest – Pretparkdiscussies op 01/09/2014

En? Wat waarover hebben we vandaag gediscussieerd in het Pretpark?

Weinig andere discussietopics vandaag dan de diefstal van honderden naaktfoto’s van allerlei Amerikaanse celebrities die op het internet te grabbel gegooid werden gisteren. Het feit dat JLaw onder haar kleren een naakt lichaam heeft en in de privésfeer al eens een pikante foto neemt of laat nemen is blijkbaar zo verschrikkelijk erg dat zij (en andere celebs) het recht op elke vorm van privacy verbeuren. (Quod non, natuurlijk). ‘Ze moeten het maar zo dom niet zijn’. Of ‘ze hebben het waarschijnlijk zelf gezocht’. ‘Het zal wel allemaal marketing zijn’. (Enfin, internetreacties en reaguurders kwamen zoals we dat gewoon zijn enorm fijnzinnig uit de hoek). We zullen afspreken dat mensen die een groot bedrag op een rekening hebben bij een internetbank er ook om vragen om hun geld gepikt te zien. Hadden ze het daar maar niet zetten.

Soit, voor meer uitvoerige standpunten over het recht op privacy: lees hier een stukje van @JudithPiBu (volgtip trouwens!) op de Nederlandse opiniesite Joop onder de welluidende titel ‘Privacy is niet belangrijk, want tieten’. Inderdaad dus.

Willen jullie ook jullie zegje doen? Dat kan in onze Facebookgroep (Niet In Mijn Pretpark) of op ons Forum.

We zijn ook enorm content (blij en tevreden dus voor onze Noorderburen) met jullie overweldigende belangstelling voor deze nieuwe website. Jullie ook? Vergeet dan niet te reageren onder onze blogposts, onze artikels te delen via de buttons hieronder en ons te volgen op Twitter 😉

Wil je zelf ook eenmalig of op regelmatige basis zelf artikels of blogposts schrijven? Laat het ons vooral weten via nietinmijnpretpark@gmail.com (Niet twijfelen, gewoon doen!).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s